Naast dat we bestaande oplossingen aanbieden doen we ook aan maatwerk. We bieden maatwerk om aan uw behoeften te voldoen. U vertelt ons uw uitdaging en wij creëren een oplossing voor u volgens ons drie-stappen plan, die direct uit de nieuwste wetenschap komt. U biedt ons eerst uw probleem aan, wij sturen u een offerte. Op basis daarvan creëren we een oplossing en een effectiviteitsmeting. 


WE ZIJN EXPERTS 
IN EMOTIES, 
MOTIVATIES, EN GEDRAGINGEN  
  Om een indruk te krijgen van de concepten die binnen onze expertise vallen kunt u de cirkels hieronder raadplegen. Wij zijn experts in de psychologie - dus schroom niet om naar oplossingen te vragen die buiten deze concepten vallen! 


  

UW PROBLEEM, 
ONZE OPLOSSING
 
Heeft u een oplossing nodig op het gebied van gedrag, motivaties en/of emoties? Of wilt u gewoon meer weten over ons maatwerk en onze prijzen weten?  

neem
contact
met ons op
                                            
WAT DE MAATSCHAPPIJ 
NODIG HEEFT
 
Heeft u nu geen product nodig, maar heeft u wel ideeën over hoe wetenschap ten goede kan komen aan bedrijven of de maatschappij?  

deponeer
uw idee
                        
                             
info@hijsa-bcc.nl +31631255028
https://www.linkedin.com/company/hijsa-behavior-change-consultancy  https://www.facebook.com/hijsabcc/?fref=ts https://twitter.com/hijsa_bcc