Als HIJSA zijnde willen we een positieve invloed uitoefenen op de maatschappij, door te vertrouwen op solid science. We vertrouwen op de wetenschap, waarbij we individuen en organisaties de kracht geven om op zichzelf te kunnen vertrouwen. We veranderen gewoonten en verbeteren menselijk welzijn. Inderdaad, geef iemand een vis en hij eet voor één dag. Leer die persoon te vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.


 
 
Learn to fish so you 
         can be fed
         for a          
         lifetime


MANAGING DIRECTOR
Sanja Djordjević heeft twee master titels: In klinische psychologie van Universiteit Leiden en in Sociale Psy-chologie van Tilburg Universiteit. Sanja implementeert psychologische kennis in het dagelijks leven en wordt daarbij ondersteund door Dr. IJzerman &  Mw. Koompans.

  BUSINESS CONSULTANT
José Koopmans is managing partner bij Partners in High Performance en ervaren business coach. Ze werkt met professionals en managers. Zij verzorgt het zakelijk advies bij HIJSA en ondersteunt de ontwikkeling van het bedrijf.  


GRADUATE FELLOW
Ferdi Gokhan werkt op dit moment aan zijn master titel in Economische Psychologie op Universiteit Leiden. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe interventies. 

GRADUATE FELLOW
Taylan Bele heeft een master titel in Sociale Psychologie van Tilburg University. Als graduate fellow bij HIJSA werkt hij aan het Pinguïn Project. Hij richt zich vooral op de planning van het project en het uitvoeren van het onderzoek. 


WIL JE DEEL UITMAKEN 
VAN HIJSA?
  
Wil jij sociaal verantwoord ondernemen door aan solid science te doen en ben je geïnteresseerd in psychologie? Heb je nieuwe ideeën voor innovatieve oplossingen? Stuur een open sollicitatie.

apply
here
                        
                                                                 

info@hijsa-bcc.nl +31631255028
https://www.linkedin.com/company/hijsa-behavior-change-consultancy  https://www.facebook.com/hijsabcc/?fref=ts https://twitter.com/hijsa_bcc